Kontor rengøring

Kontorrengøring der skaber en
​præsentabel virksomhed

2_down-chevron

Din kontorbygning afspejler din virksomhed

Hvis du driver en virksomhed, så er du med sikkerhed klar over, hvor meget selve kontorbygningen betyder for din virksomheds samlede udtryk. Kontoret afspejler nemlig på mange måder din virksomhed, både når du tager imod kunder, samarbejdspartner og ansatte. I den forbindelse kan vi hos KMK Rengøring ApS hjælpe dig med at holde et pænt og præsentabelt kontor, som du stolt kan vise frem for enhver.


Vi hjælper dig nemlig med at sammensætte en komplet plan for kontorrengøring, som vores dygtige og imødekommende ansatte følger til punkt og prikke, når du har brug for det. Vi holder selv til i Randers, men hjælper også gerne med rengøring af kontorer i et større område, herunder i Fårup, Hadsten og lignende.


Din garanti for et sundt og indbydende kontor

Hvordan sikrer vi os, at du får den bedste kontorrengøring? For os er det enkelt: vi lytter til dine behov og tilpasser vores service derefter. Vi forstår vigtigheden af en ren arbejdsplads, ikke kun for det første indtryk, men også for medarbejdernes sundhed og trivsel. Med regelmæssige kvalitetskontroller og åben kommunikation, garanterer vi en rengøringsservice, der lever op til dine høje forventninger.


Vores miljøvenlige rengøring er ikke kun godt nyt for klimaet, men også for dit kontors luftkvalitet. Vi tager ansvar for vores arbejde, så du kan tage ansvar for din virksomhed. Med et pænt og rent kontor har du og dine ansatte de bedste forudsætninger for en god og produktiv arbejdsdag – hver dag.


Kontakt os og få en pris på kontorrengøring

Vil du opleve forskellen med en professionel kontorrengøring? Kontakt os og hør meget mere om, hvordan vi gerne hjælper dig. Vi tilpasser en løsning til hver af vores kunder, og du kan derfor også kontakte os, hvis du vil have en pris på netop din opgave med erhvervsrengøring.

​kunden i fokus

​Derfor skal du vælge ​​KMK rengøring ApS

Kvalificeret personale

Vores personale er uddannet indenfor rengøringsbranchen. Vi er pålidelige og leverer professionel service med fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

Skræddersyede løsninger

​​Vi tilpasser vores rengøringsplaner og -rutiner efter vores kunders specifikke behov og ønsker, hvilket sikrer en skræddersyet og effektiv service.

Miljøvenlige rengøring

​​Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og arbejder KUN med miljøvenlige og svanemærkede rengøringsmidler samt miljøvenlige klude og mopper.

Kontakt os via formularen og modtag et uforpligtende tilbud!

Er du på udkig efter en kompetent rengøringsfirma, som kan udføre alverdens forskellige opgaver? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos os opnår du god service og tilfredsstillende resultater.

Kontakt os på telefon 31 14 12 60, eller skriv en e-mail til kmkren@outlook.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. 

Vi ser frem til at hjælpe dig.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontaktinformation

​KMK rengøring ApS

Address

Engelsholmvej 26, 8940 Randers SV

Telefon: 31 14 12 60

KMK rengøring ApS

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

CVR-nummer​:  42710962