Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring til alle brancher og virksomheder

2_down-chevron

Vi klarer alle former for rengøring til erhverv

Har du brug for hjælp til at holde en ren og sund arbejdsplads, som fremmer produktiviteten, kundeoplevelsen og generelt bidrager til trivslen blandt alle, som befinder sig i lokalerne? Hos KMK Rengøring ApS kan vi hjælpe dig med netop dette. Vi tilbyder nemlig erhvervsrengøring for virksomheder inden for mange forskellige brancher.


Vores tilgang til rengøring for erhverv er både grundig og fleksibel. Vi tilpasser en rengøringsplan ud fra netop dine behov, så du får et tilfredsstillende resultat. Det kan vi være behjælpelig med i og omkring Randers, hvor vi holder til, herunder også i omkringliggende byer som Fårup, Hadsten og lignende.


Vi hjælper et bredt udvalg af kunder med erhvervsrengøring

I vores rengøringsfirma råder vi over mere end 80 kompetente og erfarne rengøringsassistenter. Vi har derfor kapaciteten til at varetage et bredt udvalg af opgaver med rengøring til erhverv, uanset hvor store og komplekse lokaler og rengøringsopgaver, der er tale om. Vi kan blandt andet være behjælpelige med:
  • Kontorrengøring
  • Butiksrengøring
  • Klinikrengøring
  • Institutionsrengøring
  • Industrirengøring
  • Byggepladsrengøring
  • Og mange andre former for erhvervsrengøring


Vores ansatte er alle uddannede i forhold til at håndtere alle former for rengøring for erhverv. Vi er imødekommende og fleksible, så vi kan udføre vores arbejde grundigt og effektivt, uden det påvirker jeres daglige arbejde. Dertil benytter vi os af miljøvenlige rengøringsmidler, som sikrer et godt og sundt indeklima.


Vil du have et tilbud? Så kontakt os meget gerne

Hvis du vil have et tilbud på rengøring for erhverv, som er tilpasset netop din arbejdsplads? Kontakt KMK Rengøring ApS i dag – så udformer vi dig en pris og en rengøringsplan, som imødekommer alle dine behov for erhvervsrengøring.

​kunden i fokus

​Derfor skal du vælge ​​KMK rengøring ApS

Kvalificeret personale

Vores personale er uddannet indenfor rengøringsbranchen. Vi er pålidelige og leverer professionel service med fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

Skræddersyede løsninger

​​Vi tilpasser vores rengøringsplaner og -rutiner efter vores kunders specifikke behov og ønsker, hvilket sikrer en skræddersyet og effektiv service.

Miljøvenlige rengøring

​​Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og arbejder KUN med miljøvenlige og svanemærkede rengøringsmidler samt miljøvenlige klude og mopper.

Kontakt os via formularen og modtag et uforpligtende tilbud!

Er du på udkig efter en kompetent rengøringsfirma, som kan udføre alverdens forskellige opgaver? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos os opnår du god service og tilfredsstillende resultater.

Kontakt os på telefon 31 14 12 60, eller skriv en e-mail til kmkren@outlook.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. 

Vi ser frem til at hjælpe dig.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontaktinformation

​KMK rengøring ApS

Address

Engelsholmvej 26, 8940 Randers SV

Telefon: 31 14 12 60

KMK rengøring ApS

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

CVR-nummer​:  42710962