Rengøring af børnehave

Institutionsrengøring sikrer en god hygiejne

2_down-chevron

Rengøring i børnehaver, på skoler og i andre institutioner

Det er ingen hemmelighed, at børn har en tendens til at sprede smitte imellem sig, og at dette særligt er gældende, når de går i børnehave eller skole. Det er derfor vigtigt at sikre en god hygiejne i institutionerne, og netop dette kan vi hjælpe dig med. Hos KMK Rengøring ApS tilbyder vi nemlig institutionsrengøring med et stort fokus på hygiejne og sunde omgivelser.


Vores rengøringsfirma har adresse i Randers, men kan være behjælpeligt med rengøring i institutioner her i byen samt omkringliggende byer som Hadsten, Fårup og lignende. Det kan eksempelvis være med rengøring i børnehaver, vuggestuer, på skoler og lignende. Hvis du har brug for hjælp til institutionsrengøring, kommer vi også gerne ud og hjælper dig.


Rengøring i børnehaver og på skoler er utroligt vigtigt

Udover at kunne bidrage til den gode hygiejne og derved mindske spredning af forkølelser og lignende, så er institutionsrengøring også vigtigt for trivslen blandt både børn og voksne. Rengøring i børnehaver og på skoler sikrer nemlig også gode og behagelige læringsmiljøer, hvor de små kan udvikle sig og have det godt, mens pædagoger og lærere også kan nyde en pæn og ordentlig arbejdsplads.


Vi tilbyder institutionsrengøring tilpasset hver enkelt institution, så du kan få et tilfredsstillende resultat med en skræddersyet rengøringsplan. I forhold til rengøring af børnehave kan denne eksempelvis indeholde rengøring af stuer, badeværelser, køkken, legerum, puderum, gangarealer, puslerum og meget andet. På skole omfatter det blandt andet rengøring af klasselokaler, kantiner, fællesarealer, lærerværelse samt særlige lokaler til fysik-, kemi-, biologi- og madkundskabsundervisning.


I alt vores arbejde med institutionsrengøring gør vi rent med miljø- og allergivenlige rengøringsmidler, og vi kommer ud på tidspunkter af dagen, så det ikke forstyrrer de daglige rutiner.


Kontakt os for at få hjælp til institutionsrengøring

Kontakt os gerne, hvis du vil have udformet en plan for rengøring i din børnehave, vuggestue eller skole. Så giver vi dig også gerne en fast pris på vores arbejde.

​kunden i fokus

​Derfor skal du vælge ​​KMK rengøring ApS

Kvalificeret personale

Vores personale er uddannet indenfor rengøringsbranchen. Vi er pålidelige og leverer professionel service med fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

Skræddersyede løsninger

​​Vi tilpasser vores rengøringsplaner og -rutiner efter vores kunders specifikke behov og ønsker, hvilket sikrer en skræddersyet og effektiv service.

Miljøvenlige rengøring

​​Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og arbejder KUN med miljøvenlige og svanemærkede rengøringsmidler samt miljøvenlige klude og mopper.

Kontakt os via formularen og modtag et uforpligtende tilbud!

Er du på udkig efter en kompetent rengøringsfirma, som kan udføre alverdens forskellige opgaver? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos os opnår du god service og tilfredsstillende resultater.

Kontakt os på telefon 31 14 12 60, eller skriv en e-mail til kmkren@outlook.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. 

Vi ser frem til at hjælpe dig.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontaktinformation

​KMK rengøring ApS

Address

Engelsholmvej 26, 8940 Randers SV

Telefon: 31 14 12 60

KMK rengøring ApS

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

CVR-nummer​:  42710962