Butiksrengøring

Gør butikken indbydende med
​professionel butiksrengøring

2_down-chevron

Vis dine produkter frem i en flot forretning

Driver du en butik, og er du i den forbindelse på udkig efter et rengøringsfirma, der kan hjælpe dig med at tage godt imod dine kunder i skinnende rene omgivelser? Så er du kommet til de helt rette. Hos KMK Rengøring ApS kan vi nemlig hjælpe med butiksrengøring, der er et afgørende arbejde, hvis du ønsker at give en god kundeoplevelse og vise dine produkter frem på flotteste vis.
Vi forstår betydningen af en indbydende forretning, og vi er specialister i at skabe rene og tiltalende omgivelser, som dine kunder vil værdsætte. Hvis du har en butik i Randers, Hadsten, Fårup eller et andet sted her i området, så kommer vi gerne ud og holder den pæn og ren for dig.


Grundig rengøring i butikker sikrer tilfredse kunder

Når det kommer til rengøring af butikslokaler, tilbyder vi mere end blot overfladisk orden. Vi dykker ned i hver krog for at sikre, at hver eneste del af din butik fremstår indbydende og helt uden snavs og støv. Vi anvender miljøvenlige rengøringsmidler for at beskytte dine varer og samtidig skabe et godt og sundt indeklima i butikken.


Vores butiksrengøring er altomfattende og kan tilpasses forskellige butiks- og produkttyper. Uanset om du sælger tøj, madvarer, bøger, indretningsartikler, personlig pleje eller meget andet, så kan vi sørge for at rengøre overalt i butikken.


Med vores hjælp får du de bedste forudsætninger for at sikre dig glade og tilfredse kunder. Samtidig behøver du ikke selv at bekymre dig om eller bruge til på rengøringsopgaver, da vi tager hånd om det hele for dig, så du i stedet kan bruge din tid på kundeservice og daglig drift.


Vil du have en pris på butiksrengøring? Kontakt os i dag!

Er du klar til at forvandle din butiks udseende og sikre dig de fordele, butiksrengøring kan tilbyde? Kontakt os i dag for at få en pris på rengøring af din butik, som kan løfte hele kundeoplevelsen.

​kunden i fokus

​Derfor skal du vælge ​​KMK rengøring ApS

Kvalificeret personale

Vores personale er uddannet indenfor rengøringsbranchen. Vi er pålidelige og leverer professionel service med fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

Skræddersyede løsninger

​​Vi tilpasser vores rengøringsplaner og -rutiner efter vores kunders specifikke behov og ønsker, hvilket sikrer en skræddersyet og effektiv service.

Miljøvenlige rengøring

​​Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og arbejder KUN med miljøvenlige og svanemærkede rengøringsmidler samt miljøvenlige klude og mopper.

Kontakt os via formularen og modtag et uforpligtende tilbud!

Er du på udkig efter en kompetent rengøringsfirma, som kan udføre alverdens forskellige opgaver? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos os opnår du god service og tilfredsstillende resultater.

Kontakt os på telefon 31 14 12 60, eller skriv en e-mail til kmkren@outlook.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. 

Vi ser frem til at hjælpe dig.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontaktinformation

​KMK rengøring ApS

Address

Engelsholmvej 26, 8940 Randers SV

Telefon: 31 14 12 60

KMK rengøring ApS

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

CVR-nummer​:  42710962